EXAMINE THIS REPORT ON οστεοπαθητικη

Examine This Report on οστεοπαθητικη

Examine This Report on οστεοπαθητικη

Blog Article

Ελευθερία Μαντζώρου, καθηγήτρια μάλαξης και φυτοθεραπείας 

Πώς το καταλαβαίνουμε και τι κάνουμε για να το αλλάξουμε

Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ειδικών χειρισμών (ανατάξεων) που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Χειροπράκτης, ανάλογα με την ηλικία, τη φυσική κατάσταση του ασθενούς και το είδος του προβλήματος. Όλες όμως στοχεύουν στη διόρθωση των μηχανικών προβλημάτων και την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας της σπονδυλικής στήλης και γενικά του μυοσκελετικού συστήματος.

Άρα, τι να την κάνουμε την βεβαίωση; Κι όμως, είναι πολύ χρήσιμη!

προβλήματα μεταβολισμού (π.χ. θυρεοειδής, διαβήτης, παχυσαρκία, πρόληψη διαβητικού ποδιού κ.τ.λ.) και άλλα.

Ενδοκρινολογοι Αθηνα Αθηνα Κεντρο Θεσσαλονικη Χαλανδρι Περιστερι Μαρουσι Γλυφαδα Ενδοκρινολογοι Αθηνα

Ο καπνός που εκπέμπεται από το ραβδί,  πιστεύεται ότι εξαγνίζει χώρους, ανθρώπους και ακόμη και αντικείμενα.

Υπάρχουν πολλοί χειροπρακτικοί που προσεγγίζουν τους ασθενείς τους ολιστικά και υπάρχουν οστεοπαθητικοί που ασχολούνται αποκλειστικά με τις ανατάξεις της σπονδυλικής στήλης. Άρα στην αναζήτηση σας για θεραπεία ρωτήστε για το πλάνο και here μιλήστε με τον θεραπευτή σας για ότι σας απασχολεί, έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε εάν σας ταιριάζει η προσέγγιση του.”

Η οστεοπαθητική είναι άρρηκτα συνεδεμένη με την ιατρική πρακτική, στο εξωτερικό, δυστυχώς όμως όχι ακόμα τόσο πολύ στην Ελλάδα.

Με ήπιες κινήσεις και μαλακούς χειρισμούς, ο οστεοπαθητικός οδηγεί τα χέρια του στα σημεία που έχουν πρόβλημα, επιδιώκοντας να «ξεμπλοκάρει» και να απελευθερώσει τους ιστούς, προκειμένου να ανακουφιστεί ο ασθενής.

λ.π. ), ενώ μπορεί να βοηθήσει και τις έγκυες ή τις λεχώνες που αντιμετωπίζουν πόνους λόγω των αλλαγών στο σώμα τους, αλλά και μωρά –ακόμα και νεογέννητα- που αντιμετωπίζουν προβλήματα θηλασμού, ύπνου, κολικών. Επιπλέον, η οστεοπαθητική μπορεί να δώσει διέξοδο σε προβλήματα που μπορεί να προκληθούν λόγω άγχους (π.χ. πόνοι στον αυχένα, στη γνάθο και μουδιάσματα στα άκρα.

Αν ήταν έτσι, το πεντάχρονο ανηψάκι μας που βάζουμε να «περπατάει» στην πλάτη μας για να την ανακουφίσει είναι, και αυτό, “Χειροπράκτης”.

Οι βοτανολόγοι ιατροί από την αρχαιότητα, προσπαθούν να ανακτήσουν αυτό που ονομάζουν «Ζωτική δύναμη – Την ικανότητα θεραπείας του ίδιου του σώματος»

Τα μαθήματα του Β’ έτους γίνονται τα Σαββατοκύριακα στις κάτωθι ημερομηνίες:

Report this page